Bolia.com

"Tamigo er en vagtplan, alle vores medarbejdere har meget nemt ved at bruge."

Det er ikke usædvanligt, at danske detail-kæder med ekspansionsdrømme ender med at implementere forskellige digitale vagtplanssystemer, som er udviklet i værtslandet.

Den praksis er dog langtfra den mest optimale - bl.a. fordi medarbejdernes mobilitet internt i organisationen bliver besværliggjort, når de skal oplæres i flere forskelige vagtplanssystemer.

”Da vi (Bolia.com, red.) skulle vælge vagtplanlægningssystem, undersøgte vi markedet grundigt. Valget faldt på Tamigo, fordi systemet allerede dækkede flere lande, og var nemt at gå til, ” siger international HR-manager i Bolia.com, Anette Sørensen.

Overblik over lønomkostninger og deltidsansatte

Den succesrige møbelkæde er i dag repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland med i alt 32 butikker. Medarbejderne i alle lande har taget godt imod Tamigo, fortæller Anette Sørensen.

”Uanset land og kultur har vi fået bekræftet vores oprindelige indtryk af Tamigo, som en vagtplan, alle vores medarbejdere har meget nemt ved at bruge.”

Set fra hovedkontorets synsvinkel giver Tamigo desuden et uvurderligt overblik over butikkernes lønomkostninger samt en korrekt lønkørsel for alle butikkerne, som er karakteriseret ved at have et meget højt antal deltidsansatte, fortæller Anette Sørensen.


Vi har mange deltidsansatte, fordi vi har brug for medarbejdere, der kun arbejder eftermiddage og weekender. Derfor kan der også være mange ændringer i vagtplanen, men det styres nemt med Tamigo med et minimum af administrative ressourcer.

Med mere end 50 talentfulde designere i ryggen er Bolia.com blandt Europas mest produktive designvirksomheder. Bolia.com har planer om at åbne nye konceptbutikker i alle større tyske byer de kommende år samt flere nye butikker i Norge.