Gladsaxe Bibliotekerne

”Jeg plejede at bruge frygtelig lang tid på at lave vagtplaner på papir – faktisk en hel uge om måneden, hvilket rent mentalt fyldte meget.”

Ifølge konsulent på Gladsaxe Hovedbibliotek, Lillian Kleivan Pedersen, der til daglig har det overordnede vagtplansansvar for Gladsaxe Bibliotekernes omkring 100 ansatte, har Tamigo resulteret i markant mindre administration.

”Jeg plejede at bruge frygtelig lang tid på at lave vagtplaner på papir – faktisk en hel uge om måneden, hvilket rent mentalt fyldte meget,” siger Lillian Kleivan Pedersen og fortsætter:


”I dag bruger vi et par formiddage hver måned på vagtplanerne, og til forskel fra tidligere ruller vi nu bare digitale vagtskabeloner ud. Vagterne er online med det samme og derfor altid tilgængelige via web og app til smartphones,”

Gavner ansatte og brugere

Hun er overbevist om, at også andre biblioteker kan minimere tidskrævende administration betragteligt ved at implementere online vagtplansløsninger. Systemet kræver hverken installation eller tilkøb af it-udstyr og kan erhverves for et fast, lavt månedligt abonnement.