Herrernes Magasin by David K.

”Alle medarbejderne bruger næsten udelukkende Tamigo App. Den er så intuitivt bygget op, at de ikke behøver nogen introduktion, før de går i gang.”

Konceptet med kvalitetsjakkesæt til fornuftige priser kombineret med et tårnhøjt serviceniveau er gået rent ind hos det modebevidste publikum i København. I år vandt butikken på Nørregade i det indre København AOK’s prestigefulde pris for ”Byens Bedste Herremode” – den anden AOK-pris i rækken.

Successen kan også aflæses i antallet af medarbejdere. Siden David Krarup i 2013 begyndte med Tamigo er medarbejderstaben vokset fra en lille håndfuld til de nuværende 14 medarbejdere – et antal David Krarup forventer vil vokse i fremtiden.

”Som vækstvirksomhed, hvor der hele tiden kommer nye medarbejdere til, har vi behov for automatisering omkring vagtplanen og medarbejderkommunikationen. Med Tamigo er der aldrig tvivl om mødetidspunkter,” siger David Krarup.

’No show’ er fatalt

Vigtigheden af at medarbejderne altid møder på arbejde til aftalt tid, lyder måske banal. Men for Herrernes Magasin by David K. kan et ’no show’ i butikken betyde omsætningstab på mange tusinde kroner, fortæller David Krarup.


På en almindelig lørdag skal én medarbejder omsætte for 25.000 kr., og derfor er det fatalt, hvis der opstår misforståelser omkring vagtplanen,

siger han og tilføjer:

”Derfor giver Tamigos automatiske vagtpåmindelser per sms. rigtig god mening for os.”  

Opkøber butikker

Konceptet bag modetøjskæden har vist sig at være tilpas stærkt til, at David Krarup nu går med planer om at åbne endnu flere butikker i fremtiden. Dermed vil det naturligt komme flere nye fastansatte og deltidsmedarbejdere på lønningslisten - uden at det dog vil resultere i mere administration.

”Alle medarbejderne bruger næsten udelukkende Tamigo App. Den er så intuitivt bygget op, at de ikke behøver nogen introduktion, før de går i gang.”

Næste skridt for Herrernes Magasin by David K. bliver at koble butikkernes vagtplaner sammen med de planlagte og faktiske lønomkostninger i Tamigo. Dermed kan David Krarup se – helt ned på timeniveau – hvordan vagtplanen bør se ud for at opnå balance mellem lønomkostninger og omsætning – i dag og frem i tid.