Sticks'n'Sushi

”Det er for os vigtigt at vi med Tamigo kan følge omkostningerne på vagtplanerne udarbejdelse."

Siden 2008 har Tamigo hjulpet planlæggere, driftschefer og medarbejdere i Sticks’n’Sushi’s restauranter, med at skabe optimale betingelser for gode kundeoplevelser – ikke mindst takket være et driftssikkert, online vagtplan system.


Tamigos vagtplanlægning er utrolig nem at håndtere for den enkelte planlægger. Og fordi vagplanen hele tiden bliver optimeret med nye brugervenlige funktioner, så bliver den faktisk bare nemmere og nemmere at bruge,

udtaler Operations Manager hos Sticks’n’Sushi, Tommy Hvid.

Han peger desuden på Tamigo App til smartphones som et ”genialt værktøj”. Appen giver både planlæggere og medarbejdere uhindret adgang til vigtige funktioner og informationer uanset tid og sted. Planlæggerne kan lægge vagter op på appen, mens medarbejdere kan bytte vagter og ønske ferie med automatisk sms-kommunikation.

”Vi bruger Tamigo i mange henseender, og gør brug af alle dets funktioner for at kunne optimere på driften, både i Danmark og i udlandet. Tamigo gør det nemt, hurtigt og meget effektivt at holde overblik over virksomhedens daglige gang og tilrettelæggelse af vagtplaner til gavn for alle vores ansatte.”

”Det er også et kæmpe plus i den daglige drift, at medarbejderne via vores Tamigo-forside på web og smartphone appen altid kan se billeder og beskrivelser af, hvilke interne kampagner og specials vi kører med,” siger Tommy Hvid.

Økonomisk overblik er ’spot on’

Som Operations Manager er Tommy Hvid ikke i tvivl om, at Tamigos økonomiske overblik kan aflæses på sushi-restauranternes bundlinje. For når budgettet er indlæst i Tamigo kan både hovedkontoret og den enkelte planlægger se, om vagtplanerne holder sig inden for de økonomiske rammer.