Sticks'n'Sushi

”Når vi skal tjene penge, er det utroligt vigtigt, at vi med Tamigo kan se, hvad vores vagtplaner koster, mens vi laver dem."

Siden 2008 har Tamigo hjulpet planlæggere, driftschefer og medarbejdere i den overskudsgivende sushi-kæde med at skabe optimale betingelser for gode kundeoplevelser – ikke mindst takket være en driftssikker, online vagtplan.


Tamigos vagtplanlægning er utrolig nem at håndtere for den enkelte planlægger. Og fordi vagplanen hele tiden bliver optimeret med nye brugervenlige funktioner, så bliver den faktisk bare nemmere og nemmere at bruge,

siger driftschef hos Sticks’n’Sushi, Tommy Hvid.

Han peger desuden på Tamigo App til smartphones som et ”genialt værktøj”. Appen giver både planlæggere og medarbejdere uhindret adgang til vigtige funktioner og informationer uanset tid og sted. Planlæggerne kan lægge vagter op på appen, mens medarbejdere kan bytte vagter og ønske ferie med automatisk sms-kommunikation.

”Det er også et kæmpe plus i den daglige drift, at medarbejderne via vores Tamigo-forside på web og smartphone app altid kan se billeder og beskrivelser af, hvilke tilbud og specials vi kører med,” siger Tommy Hvid.

Økonomisk overblik er ’spot on’

Som driftschef er Tommy Hvid ikke i tvivl om, at Tamigos økonomiske overblik kan aflæses på sushi-kædens positive bundlinje. For når budgettet er indlæst i Tamigo kan både hovedkontoret og den enkelte planlægger præcist se, om vagtplanerne holder sig inden for de økonomiske rammer.

”Når vi skal tjene penge, er det utroligt vigtigt, at vi med Tamigo kan se, hvad vores vagtplaner koster, mens vi laver dem. Derudover kan vi med Tamigo præcist holde lønomkostningerne op mod omsætningen på tværs af restauranterne. Den fleksibilitet og gennemsigtighed er for en restaurant-kæde som Sticks’n’Sushi ’spot on’.”