Brug for et hurtigt overblik efter ferien? Her er tre vigtige spørgsmål, Tamigo kan besvare på et øjeblik

tirsdag, august 9, 2016

Som leder i en detail- eller HORECA-virksomhed er din første arbejdsdag efter sommerferien sandsynligvis en temmelig stresset affære. Hovedsageligt fordi puklen af tidskrævende, administrative opgaver i dit fravær har hobet sig op. Derudover skal du både styre den daglige drift og have overskud til at tilbyde god kundeservice.

 Tre centrale spørgsmål og svar, der vil gøre dit liv lettere

 Butiksansvarlige kan ved hjælp af Tamigo hurtigt danne sig et overblik over virksomhedens øjeblikkelige situation. Med ti års erfaring inden for online vagtplanlægning ved vi, hvad ledere har brug for at vide i en fart!

 1. Hvor meget har vi solgt?

Som leder i en detail- eller HORECA virksomhed vil du sandsynligvis fokusere på en række nøgletal, når du vender tilbage til arbejdet. I Tamigo bliver eks. omsætningsbudgettet hele tiden sat i forhold den faktiske omsætning, der kan importeres direkte ind i Tamigo via en integration med POS-systemet. Dette giver dig et enestående overblik over, hvor godt virksomheden har klaret sig.

 2. Matcher mine medarbejderes faktiske vagter vagtplanen?

Tamigo-rapporten "Timer/medarbejdere" giver et fuldstændigt og opdateret overblik over planlagte- og faktiske arbejdstimer for alle medarbejdere i alle butikker/ afdelinger i nøjagtig den ønskede periode.

Også timesedlen i Tamigo viser de planlagte vagter i forhold til de faktiske vagter. Det er derfor nemt for dig at krydstjekke de planlagte- og faktiske vagter. Bagefter kan du lukke de godkendte dage i timesedlen, hvorefter de kan eksporteres til det foretrukne lønsystem. Dette er din garanti for korrekte lønudbetalinger – selv i ferieperioder.

 3. Hvordan ser de kommende uger ud?

 Manglende vagtplaner i ugerne efter arbejdsstart er et typisk scenarie. I løbet af få minutter kan du ved hjælp af skabeloner genbruge dine allerede godkendte vagtplaner i Tamigo. Det betyder, at du ikke skal bruge værdifuld tid på at sammensætte en ny vagtplan fra bunden, men blot rulle vagtplanen ud for de ønskede antal uger. Medarbejderne kan derefter straks få adgang til deres fremtidige vagter via web eller smartphone app. Skabelonfunktionen tager højde for registreret fravær og giver dig desuden mulighed for at se, hvor meget vagtplanen vil koste i form af planlagte lønomkostninger i fremtiden.

 Tamigo tilbyder en bred vifte af tidsbesparende funktioner for dig, der vil fokusere på kundeservice og øget omsætning i stedet for administration. Se mere på http://tamigo.dk/produkter/moduler/