Tag på stress-fri ferie uden at miste kontrollen

mandag, juni 20, 2016

For mange administratorer og planlæggere er sommerferien et tveægget sværd. For kan du som butiksansvarlig undslippe tanken om, at driften af forretningen derhjemme ikke kører optimalt, når du leger med poderne i poolen?

Svaret plejer at være et rungende ”Nej”, hvilket ofte er behæftet med en betydelig portion stress. Det kan – helt åbenlyst – ikke lade sig gøre at være to steder på én gang … eller kan det?

Butiksansvarlig: Skræddersy Tamigo til sommerferien

Hos Tamigo har vi udviklet en række funktioner, der tillader dig som administrator og/eller planlægger at holde sommerferie med god samvittighed. Tamigos online web-løsning samt app til alle smartphones betyder, at du ikke behøver gå på kompromis med kontrollen og overblikket – uanset hvor du befinder dig!

1. Uddelegér ansvar

Med Tamigo kan du nemt give en betroet medarbejder særlige planlægger-rettigheder i Tamigo, mens du er på ferie. Ved at trykke på medarbejderens navn på medarbejdersiden kan du under fanebladet ”Særlige rettigheder” eks. vælge at give medarbejderen lov til at redigere vagtplanen, acceptere vagtbud og vagtbytte samt redigere i de faktiske timer i timesedlen.

2. Automatisk godkendelse

Du kan også vælge automatisk godkendelse af bud på ledige- og udbudte vagter samt på byttevagter, mens du er på ferie. Efterfølgende vil vagtplanen automatisk blive opdateret og tilgængelig online.

3. Se altid hvem der er mødt på arbejde

Tanken om at din butik står uden personale i åbningstiden, kan få de fleste forretningsansvarlige til at lægge søvnløse. Men hvis din butik benytter Tamigo Touch stempelur, kan du når som helst og hvor som helst se, hvem der er checket ind og om stempeltiderne er i overensstemmelse med vagtplanen.

Tamigo ønsker alle en god sommer!