Tamigos app ligger nummer ét!

fredag, maj 27, 2016

Tamigo er, som en af de førende udbydere af online vagtplansløsninger herhjemme, vant til at ligge højt på App Stores rangliste over de mest downloadede gratis business apps. Otte ud af ti brugere logger i dag ind i Tamigos vagtplan via app.

Det er dog første gang, Tamigos app til iPhone ligger nummer ét som den mest downloadede business app på den danske App Store. Ifølge direktør Jakob Toftgaard afspejler topplaceringen, at Tamigo i år har fået hul igennem til en række store, internationale detail-kæder på det danske marked.

Derfor har mange tusinde medarbejdere på kort tid downloadet Tamigos app til iPhone, hvilket gør dem i stand til at se deres vagtplaner, bytte- og udbyde egne vagter samt melde fravær via mobilen.

”Ranglisten over de mest populære apps er selvfølgelig altid et øjeblikbillede. Men vores aktuelle topplacering viser, at vores strategi om at satse på detail-kæder, som både er store i udlandet og i Danmark, er ved at lykkes. Derfor har vi også en forventning om at antallet af app-brugere herhjemme og internationalt vil fortsætte med at vokse ganske betragteligt i de kommende måneder,” siger direktør i Tamigo, Jakob Toftgaard.

Efterspørger dansk vagtplan

Selvom der er tale om markedsledende internationale kæder med forskellige kerneprodukter, går ét fællestræk igen; udenlandske vagtplanssystemer er blevet valgt fra til fordel for Tamigos dansk udviklede vagtplansløsning.

”Vi oplever, at internationale detail-kæder i Danmark har svært ved at få makismal værdi ud af udenlandske vagtplanssystemer, som ni ud af ti gange ikke giver medarbejderne adgang til en velfungerende app.”

”Ofte handler det om, at de importerede systemer ikke har tilstrækkelig fokus på tilgængelighed, gennemsigtighed og medarbejderindflydelse, som er hjørnesten i dansk arbejds- og virksomhedskultur,” siger direktør, Jakob Toftgaard.

Da Tamigo stadig er i implemeteringsfasen vil navnene på de nye, store kunder først blive offentliggjort hen over sommeren 2016.