Ungarbejdere sætter skub i digitaliseringen

tirsdag, august 23, 2016

En støt stigende andel af medarbejderstaben i detailbranchen er nærmest født med en smartphone i hånden og uhindret adgang til internettet. Derfor står og falder god ledelse og drift i dag med, hvor god organisationen er til at kommunikere med de ”digitalt indfødte” på de rigtige platforme.

 Læs her hvordan vores kunder optimerer kommunikationen med de unge medarbejdere ved hjælp af Tamigos app til alle smartphones.

Lakrids: Unge reagerer på smartphone app

Lakrids by Johan Bülow valgte i 2012 Tamigos online vagtplanløsning. Siden har Tamigo har ikke bare minimeret det tidskrævende, manuelle indtastningsarbejde hos Lakrids, men også forbedret medarbejderkommunikationen. Og netop den gnidningsfrie kommunikation med den meget unge medarbejderstab, hvoraf mange stadig er i uddannelsessystemet, er ekstrem vigtig for Lakrids, forklarer markedschef, Anita Møllebro.

”Når man som Lakrids kun har unge mennesker ansat, er det en kæmpe fordel, at kommunikationen omkring vagtplaner og vagtbytte foregår via Tamigos brugervenlige app. Før vi fik Tamigo, sendte vi mails til medarbejderne, men det reagerede de næsten aldrig på.”

REMA 1000: Problem hvis kommunikation ikke er online

Max Skov Hansen, der i 2014 blev ”Årets Købmand” i discountkæden REMA 1000, mærker tydeligt, at ”de digitalt indfødte” under 25 år forventer fleksibilitet og flydende, online kommunikation af deres arbejdsplads. I REMA 1000 har medarbejderne adgang til vagtplanen via Tamigos app til smartphone, der håndterer byttevagter, fravær og bud på ledige vagter.


Med appen rammer jeg de unge mennesker præcis dér, hvor de befinder sig.

 Max Skov Hansen, mener desuden, at virksomheder med papir-vagtplaner på køleskabsdøren, kan løbe ind i problemer, hvis målet er effektiv kommunikation til de yngste medarbejdere.

 ”For de flestes vedkommende har de ikke prøvet at være på arbejdspladser før, hvor der ikke er online adgang til vagtplanen på deres smartphones. Så hvis de efter at have været hos REMA 1000 kommer ud på en arbejdsplads, hvor alt i forhold til vagtplanen foregår på et stykke papir, får de sig en overraskelse.”

 Tamigos app til alle smartphones er en integreret del af dit Tamigo-abonnement – uanset pakkestørrelse. Læs mere om fordelene ved Tamigos smartphone app her.