tamigo vinder Danish Diversity Award 2023 i kategorien “Årets virksomhed”

København – 04-05-2025 | Mange års fokuseret arbejde med diversitet og inklusion i den danske SaaS virksomhed tamigo, blev i går aftes markeret med prisen for ”Årets virksomhed i kategorien under 500 medarbejdere”, som blev uddelt i går aftes i industriens hus i København i samarbejde mellem Goodtalks og DI – Dansk Industri.

En pris som medarbejderne i tamigo er særligt stolte af, da virksomheden har lagt diversiteten og inklusionen som grundsten i deres DNA, og forsat yder en stor indsats på området. Bettina Schjerbeck, Director of Operations, People & Culture hos tamigo, har reageret med følgende:

“Det gør mig så glad. Mange års fokuseret indsats er her til aften blevet markeret ved denne pris. Det handler for mig ikke om at vinde - men om at få sat skub i denne vigtige systemiske forandring, der på sigt vil skabe meget mere langtidsholdbare og bæredygtige virksomheder og samfund”

Multikulturel medarbejderstab

Med ikke mindre end 24 nationaliteter fordelt på 105 medarbejdere, skiller tamigo sig ud i mængden af internationale, danske virksomheder. Nogle af virksomhedens fokusmarkeder bliver tilgået og styret fra hovedkontoret i København, og derfor er medarbejderstaben sammensat af internationale og multikulturelle profiler. Besøger man tamigo, som ligger i et i forvejen internationalt ambassade-kvarter på Østerbro, vil man hurtigt erfare, at der bliver talt mange forskellige sprog på kryds og tværs. Dog tales der – netop for inklusionens skyld - engelsk i sammenhænge, hvor alle ikke taler samme sprog.

Diversitet og inklusion på mange måder

Diversiteten er dog også at finde i medarbejdernes uddannelsesmæssige baggrunde og i kønsdiversiteten, idet medarbejdergruppen og ledelsen består af 46% kvinder. Bettina og hendes team arbejder hver dag med at indføre og opretholde konkrete indsatser på området indenfor bade rekruttering, onboarding, udvikling, sociale og kulturelle aktiviteter, mv. Fælles for alle initiativer er målet om at skabe en inkluderende arbejdsplads for forskellige talenter.

Som den moderne software virksomhed tamigo er, og med målet om at blive Europas førende workforce management løsning, er det vigtigt at kunne omfavne diversiteten internt for også at kunne omfavne den eksternt hos kunder og interessenter i de mange lande, de opererer i.

“Diversitet og inklusion er ikke bare trendy ord. Det er virkelighed. Det er sådan verden er, når vi styrker opmærksomheden og bevidst bruger det dertilhørende sprog og handlinger, der inviterer til inklusion. Når vi hæver os op over systemet og udvider horisonten, opstår nye muligheder og udsigt til store resultater!”

Bettina Schjerbeck

Selvom det kan lyde komplekst og uhåndgribeligt at arbejde med diversitet og inklusion, behøver det ifølge Bettina og tamigo ikke at være det. De opfordrer nemlig ikke til “work hard” men ”work smart”, og mener, at man nemt kan starte allerede i dag.

For mere information, kontakt venligst:

Bettina Schjerbeck
bettina.schjerbeck@tamigo.dk
+45 26198664

Billede: Hele OD-teamet (Operational Development). Fra venstre: Louise Thøgersen, Bettina Schjerbeck, Emma Louise Bowen, Zuleica Perez, June Nilsson