70 mio. kroners investering skal give tamigo den europæiske førertrøje
70 mio. kroners investering skal give tamigo den europæiske førertrøje

Stifter og administrerende direktør i tamigo, Jakob Toftgaard, og den norske investeringsfond Viking Venture har netop underskrevet en investeringsaftale på 70 mio. kroner.

 

Siden maj 2019 har vi undersøgt hvilken form for investor, der vil være den rette for os, og valget faldt på Viking Venture. Udover erfaring med vækst af cloud-virksomheder har de det rette fokus på produktet og den forskel, tamigo gør for brugerne.

tamigo_Managing_Director_and_founder_Jakob_Toftgaard
tamigo_Managing_Director_and_founder_Jakob_Toftgaard

De tilførte millioner understøtter vores plan om at blive den dominerende spiller i Europa inden for workforce management løsninger. Med investeringen får Viking Venture en minoritetsandel, og vi glæder os til sammen at kunne fortsætte vækst-eventyret.

 

”Det er en milepæl for os, og jeg er dybt taknemmelig over for hver og en af de medarbejdere, der i årenes løb har bidraget til at få tamigo til at være den virksomhed, den er i dag. Vi er ikke kommet sovende til det, og der er lagt ufattelig mange timer og stor indsats på kontoret og ude hos kunderne.

 

Nu begynder en ny og spændende periode, hvor vi skal ud og finde endnu flere ambitiøse og dygtige medarbejder, særligt til vores fokusmarkeder i Frankrig, Tyskland og UK. Her skal vi opbygge relationer, implementere og udvikle produktet, og skabe større synlighed især over for detail og HoReCa”, udtaler Jakob Toftgaard.

 

Lidt om Viking Venture

Viking Venture investerer på vegne af nordiske privatpersoner. Siden 2001 har Viking Venture investeret i 50 firmaer og forvalter mere end 2 mia. danske kroner. Aktuelt har de 15 B2B-softwarevirksomheder i porteføljen.

Viking Venture has invested in Danish SaaS WFM company tamigo

Nu begynder en ny og spændende periode, hvor vi skal ud og finde endnu flere ambitiøse og dygtige medarbejdere, særligt til vores fokusmarkeder i Frankrig, Tyskland og UK. Her skal vi opbygge relationer, implementere og udvikle produktet, og skabe større synlighed især over for detail og HoReCa

Jakob Toftgaard
Administrende Direktør & Stifter, tamigo