Online vagtplan med tamigo: spar tid og penge

Spar administrativ tid og penge, når du lægger vagtplanen for din butik, restaurant, café, hotel og eller lignende, med tamigos online vagtplanlægning:

 • Lav og rediger vagtplaner på computer, smartphone eller tablet, enten i browseren, eller via vores app
 • Hele virksomheden har altid den aktuelle vagtplan lige ved hånden
 • Bevar overblikket, når dine medarbejdere vil bytte vagter eller ønsker fravær
 • Undgå overraskelser i din vagtplanlægning
 • Planlæg det optimale antal medarbejdere på vagt, til en hver tid

Prøv tamigos online vagtplanlægningsløsning gratis i 30 dage – ingen kreditkortoplysninger nødvendige. Udfyld formularen til højre og adgang med det samme!

 

Se vores Center for Databeskyttelse for flere oplysninger om sikkerhed.

Prøv tamigo gratis i 30 dage: Få adgang med det samme

Jeg har læst og accepteret tamigo's fortrolighedspolitik.
Er din virksomhed allerede kunde?Log på her
Online planlægning af vagter har været aldrig smartere

Du og dine medarbejdere kan se og arbejde med vagtplanen i tamigo på smartphone, tablet eller computer, og du kan nemt kommunikere med medarbejderne, når der er ændringer eller ledige vagter i vagtplanen.

 

Du får besked via tamigo, når der er fraværsønsker eller ønsker om vagtbytte, og du kan se information som eks. fraværssaldo og kontraktforhold, så du altid kan træffe de rigtige beslutninger.

 

Når du laver en vagtplan kan du se hvilke medarbejdere, der er tilgængelige. Det være svært at lave vagtplan, der tager højde for alle medarbejdernes ønsker. I tamigo kan medarbejderne angive hvornår de kan tage vagter, så du f.eks. kan se om en deltidsmedarbejder, kan blive pålagt en vagt.

 

Samtidig kan du følge med i lønomkostninger og den forventede produktivitet for en given vagtplan.

 

Du kan desuden også planlægge efter at have det optimale antal medarbejdere på vagt, ved at udregne den anbefalede bemanding, ud fra salgstal, kunder i butikken, etc. – direkte i tamigo.

Employee info screenshot

tamigo's vagtplan er utrolig nem at håndtere for den enkelte planlægger. Og da vagtplanen konstant er opdateret med nye og brugervenlige funktioner, bliver den faktisk bare lettere og lettere at bruge.

Tommy Hvid
Operations Manager, Sticks'n'Sushi

Hold styr på vagtplanlægning, timeseddel, fraværshåndtering, stamdata, medarbejderkommunikation og meget mere med tamigo

Din virksomhed får med tamigo en løsning til vagtplanlægning, fraværshåndtering, performance, medarbejderkommunikation, HR, stamdata, økonomi og forecasts – kombineret i én samlet cloud-baseret workforce management løsning.

 

Med tamigo kan din virksomhed, nemt komme i gang med:

 • Gemme og vedligeholde al vigtig information til HR, herunder master-data, kontrakter, løn, kompetencer og tilgængelighed
 • Lægge vagtplaner i overensstemmelse med din virksomheds økonomiske mål og dine medarbejderes kontrakter, kvalifikationer og tilgængelighed
 • Holde styr på fraværsønsker og få fuldt overblik over alt fravær, såsom ferier og sygefravær, så medarbejdere altid kan føle sig taget højde for
 • Registrere den faktiske arbejdstid, pauser, overtid mm. i timesedlen
 • Lade ansatte stemple ind og ud, og få det fulde overblik over hvem der er på arbejde hvornår
 • Beregne den faktiske arbejdstid og eksportere en korrekt lønfil til din virksomheds lønsystem
 • Bevar overblikket over dit arbejde, hvor end du er med tamigos app, så du kan træffe beslutninger på farten
 • Integrere løn-, HRM-, PoS-systemer og lignende til tamigo.